Post overlay

  • This message board permanently closed on June 30th, 2020 at 4PM EDT and is no longer accepting new members.

cat in a bag

Well-Known Member
Aug 28, 2010
12,038
67,827
wyoming
I'm on the mobile version and everything looks fine to me. I will check on my kindle.
All good on my kindle and the laptop. Only difference I am seeing on those devices (but not my phone) is a lot of empty space under each post. Each reply seems to be in a big box regardless of the number of words in the post. But I am not seeing that on my phone.
 

Spideyman

Uber Member
Jul 10, 2006
46,336
195,472
75
Just north of Duma Key
All good on my kindle and the laptop. Only difference I am seeing on those devices (but not my phone) is a lot of empty space under each post. Each reply seems to be in a big box regardless of the number of words in the post. But I am not seeing that on my phone.
Yes, big boxes, empty space ( your description more accurate than mine) :)
 

osnafrank

Well-Known Member
Jan 24, 2017
7,121
50,822
44
Germany
All good on my kindle and the laptop. Only difference I am seeing on those devices (but not my phone) is a lot of empty space under each post. Each reply seems to be in a big box regardless of the number of words in the post. But I am not seeing that on my phone.

The same here.
A loooot of empty space under each post, using my phone (Android)
No issues with the desktop version
 

Deviancy

I go Boo.....
Mar 20, 2019
194
700
47
California
www.facebook.com
The same here.
A loooot of empty space under each post, using my phone (Android)
No issues with the desktop version
I'm seeing the issue on the desktop version as well and I'm using Chrome and Windows 7. I'm not using the latest Chrome though, I found it was generating a lot of errors under Event Viewer. It looks like the forum is entering numerous line breaks for no reason but I have no idea on what the fix would involve.
 

Jordan

Webmaster-at-Large
Administrator
Moderator
Dec 6, 2007
10,001,208
5,013
New York, NY
stephenking.com
  1. Clear your cache.
  2. Tell me your OS and browser by copying and pasting your user agent string into this thread or a PM. e.g., Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/74.0.3729.157 Safari/537.36
  3. Share a screenshot of the issue, either on this thread or via PM. (Windows, OSX, iOS, Android)